Parohia Buna Vestire din Lunca, la ceas de sărbătoare. Sărbătorirea hramului bisericii din localitate

0
Buna Vestire (în tradiția ortodoxă Blagoveștenia) este o sărbătoarea creștină celebrată la data de 25 martie, amintind de ziua în care Arhanghelul Gabriel i-a vestit Sfintei Fecioare ca va naste pe Fiul lui Dumnezeu. Pentru credincioșii din Lunca, ziua de Buna Vestire are o dublă semnificație, fiind și ziua în care este sărbătorit hramul bisericii din localitate.

 

Astfel, luni, credincioșii din Lunca, împreună cu conducerea primăriei și oaspeți din județ au participat la slujba prilejuită de sărbătorirea hramului bisericii Buna Vestire din localitate. Sfânta Liturghie a fost oficiată de PS Galaction Stângă, Episcopul Alexandriei și Teleormanului, alături de un sobor de preoți din localitățile vecine.

“Momente unice de liniște și împlinire sufletească trăim, an de an, pe 25 martie, atunci când sărbătorim Buna Vestire. Pentru mine este o bucurie nespusă și sunt recunoscător că pot să fiu alături de credincioșii din Lunca în această zi atât de specială pentru comunitatea noastră. Cu încredere în Dumnezeu, am convingerea că vom rămâne în continuare o echipă și că vom reuși să ajungem acolo unde ne dorim”, a precizat primarul comunei Lunca, Valeriu Purcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here