CS Viitorul Lunca a promovat în Liga a 4-a

0

Echipa de fotbal CS Viitorul Lunca a câștigat barajul de promovare în Liga a 4-a, disputat cu cei de la ASC Atletic Orbeasca, băieții din Lunca impunându-se cu 5-0 în tur (au înscris Aurelian Buzală 2, Ionuț Geabou 2 și Petrică Trăistaru),  jocul retur fiind pierdut  cu scorul de 2-1 (a marcat Marius Bituna).

Seriozitatea sportivilor și susținerea administrației locale de la Lunca au făcut posibilă promovarea în Liga a 4-a, iar echipa de fotbal va beneficia, în scurt timp, și de niște condiții de joc sau antrenament la cele mai înalte standarde. Stadionul din Lunca a intrat în lucrări de reabilitare și modernizare, astfel că la finalul investiției sportivii vor putea să dispute jocurile sau să se antreneze în condiții optime.

În parcursul către Liga a 4-a, sportivii de la CS Viitorul Lunca s-au bucurat de susținerea necondiționată a primarului Florin Teo Purcea, cel care de altfel a adus numeroși sponsori privați, echipa de fotbal beneficiind astfel de suport financiar substanțial, necesar pentru a putea face performanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here