Conferință de presă la PNL Teleorman – Au fost prezentați candidații la Primăria Alexandria și Consiliul Județean

0
Conducerea PNL Teleorman a prezentat, miercuri, în cadrul unei conferințe de presă ținute la sediul partidului, candidații pentru Primăria Alexandria și Consiliul Județean. Astfel, la alegerile locale de pe 9 iunie, Haralambie Epure va candida pentru funcția de primar al municipiului Alexandria, în timp ce Marin Țole va fi contracandidatul lui Adrian Gâdea pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

 

Și, dacă nu a fost nicio surpriză pentru nimeni candidatura actualului prefect, doctoral veterinar Haralambie Epure, pentru Primăria Alexandria, în ceea ce privește președinția Consiliului Județean Teleorman, candidatura lui Marin Țole – secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării a fost una de natură să ridice semne de întrebare pe buzele tuturor, având în vedere că altele erau numele vehiculate în spațiul public.

Potrivit președintelui interimar al PNL Teleorman Daniel Constantin, miercuri au fost validate candidaturile pentru 73 din cele 97 UAT-uri din județ.
Vreau să le mulțumesc tuturor candidaților care au intrat în această cursă, pentru că și-au asumat această importantă misiune pentru organizația noastră și pentru locuitorii județului Teleorman. (…) Sper să nu greșesc atunci când spun că aceste alegeri nu vor fi numai despre persoană, ci despre cum putem schimba județul Teleorman dintr-un județ al oportunităților ratate într-un județ al oportunităților fructificate”, a spus președintele interimar al PNL Teleorman Daniel Constantin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here