Zimnicea – Aplicație informatică pentru transmiterea de sesizări, pusă la dispoziția cetățenilor

0
Odată cu instalarea noului sistem de supraveghere video din orașul Zimnicea a fost implementată și o aplicație / un sistem informatic pentru depunere sesizări online, a transmis Petre Pârvu, primarul orașului Zimnicea.

 

Potrivit edilului, sistemul marchează o nouă etapă în eforturile depuse pentru îmbunătățirea accesibilității și eficienței serviciilor pentru comunitatea zimniceană.
Prin intermediul acestei platforme, utilizatorii pot depune sesizări cu privire la incidente precum acte de vandalism, furturi, probleme tehnice sau orice altă problemă ce necesită intervenție sau verificarea. Utilizatorii pot selecta locul unde se află problema și pot atașa fotografii, documente sau clipuri video, pentru a ajuta la o identificare rapidă și precisă a problemei.

Pe site-ul oficial al instituției, www.orasulzimnicea.ro, la secțiunea sesizări camere supraveghere www.sesizari.orasulzimnicea.ro, se poat vizualiza amplasamentul camerelor de supraveghere pe teritoriul orașului și pot fi depuse sesizările online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here