Forța Dreptei Teleorman și-a ales conducerea/ Ludovic Orban, prezent la Conferința Județeană a partidului

0

Cătălin Dumitrașcu, candidatul alianței Drepta Unită la Primăria Alexandria, a fost ales președinte al partidului Forța Dreptei Teleorman, în cadrul conferinței județene organizate la finalul săptămânii trecute.

 

Adrian Savu a fost ales secretar general al organizației județene, în timp ce George Băicoianu, Dan Raportaru, Cristian Rădulescu și Mihai Șerbănescu au fost aleși în funcțiile de vicepreședinți ai Forța Dreptei Teleorman.

Au fost prezenți la alegerea conducerii organizației județene a partidului Forța Dreptei și președintele Forța Dreptei Ludovic Orban, dar și vicepreședintele Forța Dreptei Violeta Alexandru, președinte Forța Dreptei București Antonel Tănase, președintele Forța Dreptei sector 6 – Ionel Pușcaș și președintele Forța Dreptei – organizația de Tineret, Cristian Opriș.

Noul președinte ales al Forța Dreptei Teleorman și-a început discursul prin a sublinia faptul că partidul pe care îl reprezintă este singura alternativă de dreapta reală din județ.
“De multe ori ne-am lovit de problema asta – domne, cu cine să votez? Hai să alegem răul mai mic! Împreună cu echipa mea nu ne considerăm răul mai mic, ci singura alternativă de dreapta reală și sper să reușim să convingem electoratul de acest lucru. Poate nu suntem așa cunoscuți în momentul de față, dar cu siguranță vom fi”, a spus, în cadrul conferinței județene, medicul Cătălin Dumitrașcu.

În stilul caracteristic, președintele Forța Dreptei Ludovic Orban, un om politic obișnuit cu județul Teleorman și politicienii locului, a ținut să explice că medicUl Cătălin Dumitrașcu este singurul contracandidat serios pentru actualul primar al Alexandriei Victor Drăgușin.

“Singurul contracandidat serios pentru Primăria Alexandria este Cătălin Dumitrașcu, noul președinte ales al partidului Forța Dreptei Teleorman, ceilalți sunt…iepuri”, a spus Ludovic Orban, la Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here