Marș PNL în fieful lui Dragnea și Dăncilă! Ludovic Orban, mesaj forte: Cu ochii și cu parul pe ei

0

Peste 3.000 de oameni au participat, sâmbătă, la un marș PNL în Alexandria, președintele liberalilor, Ludovic Orban, îndemnându-și colegii să fie atenți la votul din 26 mai, pentru a nu fi „furat”. „Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale”, le-a spus Orban liberalilor.

Ludovic Orban i-a îndemnat pe liberalii din sudul țării să fie atenți la votul din 26 mai, pentru a fi „furat” votul.

„Vom avea o muncă extrem de grea, mai ales aici, știu foarte bine satrapii din județele din sud, primarii care îi mână ca pe oi la vot, primari din Giurgiu, unde nici nu contează cum votează oamenii, pentru că ei scriu procesele verbale înainte de exercitarea votului, știu foarte bine că sunt în stare să cumpere pe nimic, că sunt în stare și deja au început. Fiți vigilenți (…) Plătesc datoriile de pe caiet și îi pun pe oameni să voteze cu ei pentru că îi scapă de datorii. (…) Cu ochii pe ei și cu parul pe ei, cu plângeri penale la îndemâna fiecărui delegat la secția de votare din partea PNL. Cum i-a prins că vor să fure, imediat anunțăm Poliția, dăm telefon la 112, depunem plângeri penale, să știe clar că oricine vrea să fure nu va scăpa. În felul acesta trebuie să păzim voturile noastre”, a spus Orban.

La marșul PNL de la Alexandria au participat peste 3.000 de oameni din Oltenia. Marșul din Alexandria vine după ce, la începutul lunii, manifestațiile publice au fost interzise în centrul orașului, printr-o decizie a CL Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here