FUM ALB la PNL Alexandria! Mihai Murar a fost ales preşedinte cu… 92 de voturi

0

Liberalii din municipiul Alexandria au fost chemaţi la urne pentru alegerea preşedintelui, în următorii patru ani. În cursa internă s-au înscris trei candidaţi serioşi iar un altul a făcut figuraţie, adică nu s-a votat nici el, obţinând 0 sufragii.

În discursurile lor, Florin Titirişcă, Mihai Murar şi Cătălin Dumitraşcu au încercat să-i convingă pe votanţi de bunele intenţii. În timp ce doctorul a declarat că s-a decis să intre în bătălie ca o formă de protest, Titirişcă a făcut-o “nesimţită” pe o tânără colegă, consilier judeţean. Murar, plin de emoţii, a vorbit despre “ce bărbat era odată”, adică despre faptul că 8 ani a fost boss-ul AJOFM.

Apoi, s-a trecut la vot. O gloată de membri, adică vreo 180, şi-a exprimat opţiunea. Rezultatul a fost unul previzibil, Mihai Murar câştigând ditamai funcţia de preşedinte al celei mai mari organizaţii liberale din judeţ cu 92 de voturi. Mult, puţin, nu mai contează! Important este ca, de azi, toată lumea să tragă la acelaşi jug. Ce va face Florin Titirişcă cu cele 80 de voturi PENTRU, rămâne de văzut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here