Mihaela Pîrvu este noul director al Agenției pentru Protecția Mediului

1
Agenția pentru Protecția Mediului Teleorman are un nou director executiv începând de joi, 7 mai, după pensionarea fostului șef al instituției, Ion Rădulescu.

În prezența președintelui Agenției Naționale pentru Protecția Mediului, Viorel Toma, conducerea instituției a fost preluată de Mihaela Pîrvu, care va îndeplini funcția de director executiv al APM Teleorman pentru următoarele șase luni.

Astăzi, 07.05.2020 în cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman au avut loc două evenimente importante, marcate de prezența președintelui ANPM, domnul Viorel Toma, respectiv încheierea activității profesionale a domnului Director Executiv Ion Rădulescu și preluarea exercitării atribuțiilor de director executiv de către doamna Mihaela Pîrvu. Colectivul APM Teleorman adresează un mesaj de mulțumire domnului Director Executiv pentru relația de colaborare abordată față de membrii instituției, promtitudinea pentru aplicarea soluțiilor promovate în context profesional de către specialiștii din cadrul serviciilor și compartimentelor. Și nu în ultimul rând ca distincție colectivă vă oferim un mesaj de apreciere pentru abilitatea și capacitatea de a dezvolta și menține relații de colaborare interumane. Doamna Mihaela Pîrvu, avem deosebita plăcere să vă adresam felicitări pentru ocuparea funcției de director executiv și vă asigurăm de contribuția și cooperarea întregului colectiv în asigurarea performanțelor profesionale ale instituției, și de amplificarea relațiilor de colaborare statornice și de bun augur”, este mesajul reprezentanților APM Teleorman.

1 COMENTARIU

  1. In sfirsit se destrama clanul pesedist de la Mediu-,,clanul Radulescuu,,!Unchiuletul s-a pensionat, asteptam si ,, pensinarea anticipata,, a nepoatei-comisar sef Horumba-GNM TR. E timpul profesionistilor, iar d-na Mihaela Pirvu este No.1!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here