Aproape 200 de teste făcute în laboratorul din sediul DSV Teleorman – 35 dintre persoanele cu COVID-19 și internate la Spitalul Caritas s-au vindecat

0

194 de persoane erau cazate, vineri, în centrele de carantină aflate în funcțiune la nivelul județului, iar alte 206 erau izolate la domiciliu, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Teleorman (CJCCI).

Potrivit raportării Direcției de Sănătate Publică până vineri, 8 mai, la nivelul județului Teleorman au fost declarate vindecate și externate de la Spitalul Municipal „Caritas” din Roșiorii de Vede, unitate suport COVID- 19, 35 de persoane.

De asemenea, tot până vineri, în laboratorul coordonat de DSP Teleorman, au fost efectuate 198 de teste COVID-19. Numărul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 101, la nivelul județului Teleorman, conform informării Grupului de Comunicare Strategică. În ultimele 24 de ore au fost confirmate opt cazuri de infecție cu virusul SARS-CoV-2, la nivelul județului.

Pe teritoriul țării, până vineri, 8 mai, au fost înregistrate 14.811 cazuri, cu 32 mai multe decât la precedenta informare. 6.423 de persoane din totalul celor infectate au fost declarate vindicate și externate. De asemenea, alte 898 dintre persoanele infectate cu noul coronavirus au decedat.

Numărul deceselor provocate de noul coronavirus a ajuns la șapte, la nivelul județului Teleorman, ultimul fiind înregistrat joi, 7 mai, în cazul unei femei de 69 de ani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here