PSD A SCOS DIRECTORII INSTITUȚIILOR PUBLICE DIN TELEORMAN LA CERȘIT DE VOTURI

0

Apucăturile social democraților din Teleorman sunt mai rău ca ciuma. Orice ai face, nu scapi de ele în veci. Anii în care PSD își planta directorii de instituții la fiecare colțișor de stradă, pentru a băga frică mai ales în comercianții ce susțineau o altă formațiune politică, par a nu fi ușor de uitat.

Chiar dacă legea le interzice funcționarilor publici să facă politică, foamea după funcții, adică după avantaje, îi determină pe mulți să acționeze ca niște roboți.

ion-radulescu-1024x768

FOTO:infotr.ro

Primul director care nu s-a sfiit să arate cât de mult îi iubește pe PSD-iști este Ion Rădulescu, șeful Agenției pentru Protecția Mediului Teleorman.

Înarmat cu un teanc de flayere electorale, omul plătit din bani publici a luat la pas municipiul Roșiorii de Vede, alături de un candidat social democrat și de echipa sa.

Imaginile vorbesc de la sine și nu mai au nevoie de comentarii. Poate, o singură întrebare ar fi de pus: Să lupte directorul Rădulescu pentru PSD ca răsplată pentru faptul că, în urmă cu puțină vreme, consoarta, aproape de vârsta pensionării, a fost angajată la CAS Teleorman, pe post de purtător de cuvânt?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here