Camera de gardă a Spitalului de la Videle își reia activitatea

0

Spitalul Orășenesc Videle deschide camera de gardă pe specialități – respectiv Medicină Internă, Chirurgie, Obstretică-Ginecologie și Pediatrie începând de vineri, 13 ianuarie, anunță conducerea unității spitalicești.

 

Personalul spitalului va acorda asistență medicală de urgență pacienților care se vor prezenta la urgență, atât cu autospecialele Serviciului de Ambulanță, cât și celor care vin cu mijloace de transport personale, cu sau fără bilet de trimitere.

Redeschiderea camerei de gardă vine în urma demersurilor făcute de primarul Nicolae Bădănoiu și ale managerului unității medicale – Victor Vârjoghe, demersuri care s-au finalizat cu avizele necesare din partea Ministerului Sănătății și ale Direcției de Sănătate Publică.

Camera de gardă de la Spitalul Videle a fost suspendată spre finalul lunii noiembrie a anului trecut, din lipsă de personal, iar toate urgențele au fost preluate de Spitalul Județean Alexandria. Încă de atunci primarul Nicolae Bădănoiu a criticat decizia și a precizat că face demersuri pentru reluarea activității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here