Bursa locurilor de muncă la Alexandria, Rosiori de Vede şi Turnu Magurele

0

Agenția Judeţeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă, în data de 20 aprilie 2018

Evenimentul se va desfăşura în Alexandria, Rosiori de Vede şi Turnu Magurele şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă si a celor care doresc să se orienteze/reorienteze profesional.
Bursa Generală a Locurilor de Muncă reprezintă o oportunitate pentru toţi cei aflaţi în căutarea unui loc de muncă si sunt interesaţi sa cunoasca mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea să aleagă un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se orienteze/reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

A.J.O.F.M Teleorman vine în sprijimul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, prin acordarea serviciilor de mediere, informare şi consiliere profesională, programe de formare profesională, completarea veniturilor salariale, stimularea mobilitaţii forţei de muncă a persoanelor aflate în evidenţă.
De asemenea, agenţii economici care doresc să participe la acest eveniment, sunt rugaţi să contacteze A.J.O.F.M Teleorman, avănd astfel prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă. Menţionăm că participarea la acest eveniment este gratuită.

Agenții economici, interesati să participe la bursă, sunt asteptati să ne contacteze pană pe data de 19 aprilie 2018 sau să depună ofertele de locuri de muncă la numarul de fax 0247/311164 sau pe adresa de email ajofm@tr.anofm.ro, în care să specifice optiunea participarii la bursă si numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum si meseriile corespunzătoare acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here