Ziua Veteranilor de Război a fost marcată de autoritățile publice din Teleorman

0

Autoritățile publice din județ au organizat joi, 29 aprilie, la Monumentul Eroilor din al Doilea Război Mondial din municipiul Alexandria, evenimentul prilejuit de Ziua Veteranilor de Război. Au participat la ceremonie Emilia Paraschivescu, prefectul județului Teleorman, Nicoleta Voicu și Sergiu Iordan, cei doi subprefecți de Teleorman, senatorul Dănuț Cristescu și deputații Costel Barbu (PNL) , Florin Piper Savu și Paul Stancu (PSD), Adrian Gâdea, președintele Consiliului Județean, Augustin Ioan și Ionela Ene, cei doi viceprimari ai municipiului Alexandria, conducători ai instituțiilor publice deconcentrate și ai asociațiilor cadrelor militare în rezevră.

Evenimentul a început cu intonarea Imnului de stat, a continuat cu ceremonialul religios și s-a încheiat cu depunerea de coroane. Oficialii prezenți nu au ținut discursuri, ceremonia fiind organizată cu respectarea măsurilor prevăzute de actele normative în vigoare cu privire la prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Ziua Veteranilor de Război se sărbătoreşte, în fiecare an, ca recunoaştere a meritelor celor care au luptat pentru apărarea independenţei, suveranitărţii și integrităţii României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here