VIDEO Senator Dănuț CRISTESCU: „Coaliţia pune din nou greul acestei crize pe umerii românilor cu venituri mici. Creşterea galopantă a inflaţiei este primul efect direct al măsurilor de austeritate!”

0

Senatorul PSD de Teleorman Dănuț Cristescu face o analiză a guvernării PNL-USR-PLUS- UDMR, notând principalele măsuri ale coaliției de guvernare și care au avut drept efect principal adâncirea crizei economice.

„Coaliţia pune din nou greul acestei crize pe umerii românilor cu venituri mici. Creşterea galopantă a inflaţiei este primul efect direct al măsurilor de austeritate. Guvernanţii de la PNL-USR-UDMR au lăsat liber la creşterea preţurilor la energie care bubuie acum şi loveşte puternic în populaţie. Creşterea preţului la energie, cauzată de liberalizarea haotică plus creşterea preţurilor la carburanţi accentuată şi de creşterea accizei, plus abandonarea fermierilor români, cărora nu le-au fost achitaţi banii pentru calamităţi, generează o creştere foarte mare a preţului alimentelor”, a declarat senatorul Dănuț CRISTESCU.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here