Vera Mitran, candidatul PNL pentru Primăria Alexandria și-a prezentat o parte din programul cu care vine în fața alegătorilor

0

Candidatul PNL la Primăria Alexandria, Valentina Veronica Mitran Piticu, și-a prezentat, vineri, într-o conferință de presă, la care au luat parte și președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu, și președintele PNL Alexandria, Gabriel Nădrag, o parte din programul cu care vine în fața alexăndrenilor la alegerile locale din 27 septembrie.

Astăzi, Vera Mitran, viitorul primar al municipiului Alexandria va veni în fața dumneavoastră cu lucruri concrete pe care PNL, împreună cu mine, ca președinte, împreună cu Guvernul Lodovic Orban, le va duce la îndeplinire în această urbe frumoasă, municipiu reședință de județ, care din punctul meu de vedere a fost neadministrat de când PSD se afla la conducerea ei. Aveți ăn față cel mai bun și potențial candidat și viitor primar, a demonstrate în această viață prin tot cee ace a cosntruit în plan privat și în plan profesional, are toată susțineres PNL și voi face tot ceea ce-mi stă în putință ca președinte, ca viitor președinte al Consiliului Județean să o susțin, să mergem în campanie alături de cetățenii din municipiul Alexandria, pentru că reședința de județ trebuie să arate altfel după patru ani în care Vera Mitran va conduce Primăria. Are o echipă bună în organizația Alexandria, am strâns rândurile, suntem dispuși să facem orice alianță la nivel de municipiu pentru a câștiga Primăria. Vom reuși să schimbăm fața orașului, să aducem investiții, să ținem tinerii acasă, să existe locuri de muncă, de care oamenii au atâta nevoie”, a spus Eugen Pîrvulescu, preșdintele PNL Teleorman.

În cadrul conferinței, Vera Mitran a vorbit despre Primăria ultimilor 10 ani, despre ce înseamnă o nouă guvernare urbană, dar și despre cele trei axe pe care le va urmări (economic- infrastructură, oameni și social, mediu și cultură).
“Sunt un simplu cetățean al Alexandriei, nu sunt politicianul clasic, nu sunt un oportunist versat, sunt un om direct. Candidez la Primăria Alexandria pentru că-mi doresc să se schimbe în bine după 25 de ani de administrație PSD. O schimbare mi se pare normală și foarte necesară în acest moment”, a spus Vera Mitran, candidatul PNL pentru Primăria Alexandria.

Vera Mitran a dat, în cadrul conferinței de presă, exemple de orașe din țară, cu administrație liberală, în care lucrurile merg cum trebuie, unde există locuri de muncă, iar nivelul de trai nici nu se compară cu cel din Alexandria.

De asemenea, a explicat candidatul PNL la Primăria Alexandria, după ce va prelua mandatul de primar al municipiului reședință de județ, se va termina cu birocrația rigidă și stufoasă, cu funcționarii selectați politic și nu pe capacități, va exista contact direct cu cetățeanul printr-un birou unic, se va ține cont de părerile cetățenilor.

În ceea ce privește infrastrusctura,Vera Mitran spune că cea mai mare problemă în Alexandria este APA SERV, apa primită de cetățeni la robinet nefiind potabilă. Apa are un preț mare, iar facturile sunt încărcate printr-un coeficient de neînchidere, mai spune candidatul PNL, care susține și că, dacă acestea sunt fonduri europene care nu se văd, trebuie să existe și fonduri europene cheltuite cu cap și eficient care să se vadă, concret, în viața de zi cu zi a alexăndrenilor.

Anveloparea blocurilor la un procent de doar 10% din total este o altă problemă identificată de candidatul PNL în municipiul Alexandria, pentru care spune Vera Mitran, ar exista soluții dacă s-ar dori cu adevărat acest lucru.

Nici problema parcărilor nu i-a scăpat candiatului PNL la Primăria Alexandria, problemă pentru care Vera mitran are și soluție: identificarea unor puncte-cheie, pe care se pot construi parcări verticale cu schelet ușor, astfel că orașul ar putea fi decongestionat.

De asemenea, Vera Mitran a prezentat și despre acordarea unor facilități pentru angajatori, astfel încât să se ajungă la creșterea numărului de locuri de muncă., despre reciclare, dar și despre „creșterea fericirii comunității”, siguranța cetățenilor, programe de grădiniță gratuită pentru părinți ca să poată lucre, accesul la educației și la calitatea educației, voluntariat, accesul la servicii de sănătate, la activități sportive, promovarea integrării sociale pentru grupurile defavorizate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here