Urmărire ca-n filme în Roşiori de Vede. Șoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor

0

La data de  28.04.2019, polițiștii din Roșiorii de Vede au încercat oprirea unui autoturism efectuând semnal regulamentar de oprire. Conducătorul autoturismului nu a oprit la semnal, continuându-și deplasarea pe mai multe străzi din Roșiorii de Vede, iar polițiștii au pornit în urmărirea acestuia și în timp ce îl urmăreau pe D.E. 70, pe raza localității Măldăieni, autoturismul a lovit mai multe scuaruri și indicatoare rutiere, reușindu-se prinderea acestuia.

În autoturism a fost identificat conducătorul auto  în persoana unui bărbat în vârstă de 55 de ani, care se afla  singur în autoturism. Întrucât era recalcitrant, acesta a fost imobilizat și încătușat.

Conducătorul auto a refuzat să se supună testării cu aparatul alcooltest, motiv pentru care  a fost condus la spital unde și aici a refuzat prelevarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Conducătorul auto a suferit leziuni corporale, primind îngrijiri medicale la spital.

În cauză a fost intcomit dosar penal sub aspectul săvîrșirii infracțiunilor de ,,refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice,, și ,, vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here