Un mort și un rănit grav, în urma unui accident produs pe DN65A, între Putineiu și Băduleasa

0

Un grav accident de circulație, în urma căruia o persoană și-a pierdut viața și o alta a fost rănită, a avut loc, miercuri, pe DN65A, între Putineiu și Băduleasa.

Potrivit ISU Teleorman, la fața locului au fost găsite două victime, bărbați de peste 60 de ani, șoferul încarcerat, conștient, cu multiple traumatisme, iar cel de-al doilea, pasagerul din dreapta, în stop cardiorespirator. Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță și paramedicii SMURD au efectuat manevre de resuscitare persoanei intrate în stop cardiorespirator, însă fără niciun rezultat.

Cea de-a doua persoană a fost scoasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, având membrele inferioare prinse sub bordul mașinii. A fost preluată de echipajul de pe Ambulanță, stabilizată și transportată la Spitalul Județean din Alexandria.

La fața locului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Turnu Măgurele, cu o mașină de stingere, o descarcerare și o ambulanță SMURD, iar Serviciul de Ambulanță Teleorman cu două echipaje medicale.

Misiunea pompierilor a continuat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor, precum și pentru îndepărtarea restutilor de pe carosabil, iar cazul a rămas în atenția polițiștilor pentru cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here