Un mort și trei răniți într-un accident rutier grav, la Bujoru

0

O femeie și-a pierdut viața și alte trei au ajuns la spital, după ce o mașină a intrat într-un grup de persoane pe raza localității Bujoru. Potrivit ISU Teleorman, au rezultat în urma impactului patru victime, o femeie de aprox. 42 de ani, conștientă, însă în stare de șoc, preluată de echipajul paramedical al autospecialei de transport personal și victime multiple (ATPVM), o femeie de cca. 35 de ani, în stop cardiorespirator, preluată de echipajul SAJ Teleorman, care a început rapid manevrele de resuscitare, o tânără de 19 ani, inconștientă, cu multiple traumatisme, preluată de un echipaj SAJ și transportată la UPU Alexandria și o minoră de 15 ani, inconștientă, cu multiple traumatisme, preluată de SMURD Zimnicea și transportată la UPU Alexandria.

Din păcate, pentru femeia de 35 de ani manevrele de resuscitare nu au avut rezultat, echipajul medical al SAJ declarând decesul.

Pentru gestionarea acestui eveniment, la fața locului s-au deplasat trei echipaje de pompieri, cu o mașină de stingere, o ambulanță SMURD și un ATPVM, iar SAJ Teleorman cu două echipaje medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here