Un caz nou de COVID-19, în Teleorman, în ultimele 24 de ore

0

19.669 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) au fost confirmate pe teritoriul țării până miercuri, 3 iunie, conform informării Grupului de Comunicare Stratetegică.

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.800 au fost declarate vindecate și externate, iar alte 1.288 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș, Olt, Ilfov, Harghita, Tulcea și Buzău au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 152 noi cazuri de îmbolnăvire, potrivit informării Grupului de Comunicare Strategică.

Conform sursei citate, de la debutul epidemiei de coronavirus și până miercuri, 3 iunie, la nivelul județului Teleorman au fost înregistrate 145 de cazuri de infecție cu noul coronavirus, un caz nou de îmbolnăvire fiind confirmat în ultimele 24 de ore.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt, în prezent, 2.376 de persoane, iar alte 95.549 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

În centrele de carantină aflate în funcțiune la nivelul județului Teleorman erau cazate, marți, 7 persoane, în timp ce alte 1.444 de persoane erau izolate la domiciliu.

De asemenea, până în prezent, la nivel național, au fost prelucrate 459.405 de teste, în timp ce, pentru județul Teleorman, până marți, 2 iunie, au fost lucrate 1.667 de teste COVID-19, dintre acestea 954 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here