Trei cazuri noi de COVID-19 înregistrate în județul Teleorman

0

Pe teritoriul României, au fost confirmate până joi, 2 iulie, 27.746 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, iar dintre acestea 20.433 au fost declarate vindecate și externate.

În schimb, până în prezent, 1.687 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, iar statisticile arată că majoritatea deceselor înregistrate au fost la pacienți care au prezentat comorbidități. De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 450 noi cazuri de îmbolnăvire.

La nivelul județului Teleorman, până joi, 2 iulie, au fost confirmare 163 de cazuri de COVID-19, cu trei mai multe decât la precedenta informare a Grupului de Comunicare Strategică.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 787 de persoane. Alte 59.414 persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală. În Teleorman, sunt monitorizate în prezent, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 1.271 de persoane aflate în izolare la domiciliu și patru persoane aflate în carantină instituționalizată.

Până joi, 2 iulie, la nivel național, au fost prelucrate 735.221 de teste, în timp ce în Teleorman, de la începutul epidemiei, au fost efectuate 2.969 teste COVID-19, dintre care 1.562 în laboratorul coordonat de DSP Teleorman și 615 în cadrul laboratorului Spitalului Județean de Urgență Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here