Tânăr din Teleorman, reținut pentru că șantaja o tânără din Segarcea cu fotografii compromițătoare

0

În data de 27 octombrie, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Alexandria, bănuit de comiterea infracțiunii de șantaj în formă continuată.

Din cercetările efectuate de polițiști, s-a stabilit faptul că tânărul, în perioada iunie-iulie a anului curent, ar fi comis acte materiale de șantaj asupra unei tinere de 25 de ani, din Segarcea. În cursul zilei de marți, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Craiova au efectuat o percheziție domiciliară la un imobil din Craiova, unde locuiește fără forme legale bărbatul respectiv, de unde au fost ridicate mai multe bunuri folosite sau destinate a fi folosite la săvârşirea infracţiunii, în vederea continuării cercetărilor.

Bărbatul a fost condus la sediul poliției iar în urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunii de șantaj în formă continuată, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca, în cursul acestei zile, să fie prezentat la Parchet, cu propunerile corespunzătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here