Tânăr din Necșești, reținut de polițiști după ce a distrus mașina unui bărbat din Ciolănești și i-a furat acestuia un miel

0

Un bărbat de 25 de ani, din comuna Necșești, a fost reținut de polițiști pentru distrugere, amenințare și furt calificat, potrivit IPJ Teleorman.
Activitatea infracțională reținută în sarcina acestuia constă în aceea că, în perioada 25-26 aprilie, ar fi provocat distrugeri unui autoturism, respectiv parbrizul și geamul portierei stanga față, care aparținea unui bărbat de 31 de ani, din comuna Ciolănești. De asemenea, acesta l-ar fi amenințat cu acte de violență și i-ar fi sustras un miel de la stâna pe care persoana vătămată o deține.

Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede.

Potrivit IPJ Teleorman, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situație, să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here