SUTE DE FOȘTI UNPR-IȘTI AU DECIS SĂ SE ALĂTURE PREȘEDINTELUI PÎRVULESCU ȘI ECHIPEI SALE, ÎN ALEGERILE PARLAMENTARE

0

Odată cu dispariția progresisților de pe scena politică, sute de membri au hotărât să se alăture liberalilor teleormăneni și să sprijine formațiunea politică în alegerile parlamentare din luna decembrie. Anunțul oficial va fi făcut săptămâna viitoare, atunci când un politician de marcă din Teleorman, până mai ieri membru al UNPR, își va declara susținerea pentru PNL.

Motivul principal al plecării ar fi faptul că nu pot face parte dintr-un partid, în cazul de față PMP, construit lângă un pahar nocturn, dintr-o ambiției inexplicabilă a unui fost șef de stat.

Pe de altă parte, și simpatizanții PND Teleorman și-au arătat disponibilitatea de a lupta alături de PNL în bătălia pentru Camera Deputaților și Senat.

Contactat telefonic, președintele Eugen Pîrvulescu a confirmat informațiile, declarând că ”surprizele abia încep”.

”Acum, suntem mulți și puternici. În următoarele zile, vom fi și mai mulți, și mai puternici. Sunt absolut convins că, după alegeri, după ce PNL va da guvernul acestei țări, județul nu va mai fi batjocura României, că vom reuși să stăm cu fruntea sus, să nu ne mai fie rușine să spunem că suntem din Teleorman”, a precizat liderul județean.

Totodată, Pîrvulescu a reafirmat faptul că ușile partidului sunt deschise pentru teleormănenii care vor să se alăture echipei liberale, pentru cei care cred în valorile și bunele intenții ale formațiunii politice și care și-au propus să scoată județul de sub dictatura instituită de PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here