Sondaje de opinie derulate de Primăria Alexandria, pentru a înțelege mai bine nevoile locuitorilor și particularitățile teritoriului

0

Primăria Municipiului Alexandria, în colaborare cu Civitta Strategy & Consulting, elaborează, în această perioadă, Strategia de Dezvoltare Locală a Municipiului Alexandria pentru perioada 2021-2027. În acest sens, municipalitatea alexăndreană desfășoară un sondaj privind opiniile cetățenilor din reședința de județ, pentru a înțelege mai bine nevoile locuitorilor și particularitățile teritoriului.

Cetățenii sunt informați despre faptul că răspunsurile furnizate prin aceste chestionare vor fi luate în calcul în elaborarea proiectelor strategice pe care și le va asuma autoritatea locală în scopul dezvoltării Municipiului Alexandria pe termen lung.

“Vă rugăm să aveți amabilitatea de a ne sprijini în demersul nostru de a îmbunătăți calitatea vieții în Municipiul Alexandria prin completarea prezentelor chestionare, destinate locuitorilor si mediului de afaceri din municipiu”, este mesajul municipalității pentru alexăndreni.

Completarea chestionarelor poate fi realizată prin accesarea următoarelor link-uri:

– chestionar destinat populației: https://forms.gle/1gQwGCrh1tAyaEcT7

– chestionar destinat mediului de afaceri: https://forms.gle/FZkgTBfc1RVedhyc6

Timpul de completare a unui chestionar este de aproximativ 15 minute și nu sunt solicitate informații privind identitatea (chestionarul este trimis anonim).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here