Șoferi băuți sau fără permis de conducere, depistați în trafic de polițiști. Amenzi de peste 200.000 de lei, date la sfârșit de săptămână

0

În perioada 23 – 25 aprilie, polițiștii teleormăneni au intervenit aproximativ 400 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 377 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat aproximativ 570 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 200.000 de lei, au reținut 33 de permise de conducere și au retras șapte certificate de înmatriculare pentru diverse abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, la final de săptămână, la nivelul județului au fost înregistrate trei accidente rutiere ușoare, pe raza localităților Botoroaga, Ciolănești și Alexandria, soldate cu rănirea a trei persoane, în cauze fiind întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Polițiștii teleormăneni atrag atenția asupra necesității respectării normelor rutiere de către toți participanții la trafic, întrucât cauzele generatoare ale evenimentelor tragice produse pe drumurile județului nu sunt imputabile doar unei categorii.

În ceea ce privește circulația pe drumurile teleormănene, polițiștii au constatat nu mai puțin de 10 infracțiuni, dintre care șase pentru conducere fără permis, iar trei pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, fiind înregistrate valori de 0,61, 1,05 și 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat (Vedea, Roșiori de Vede, Drăcșenei).

Polițiștii teleormăneni sunt, permanent, în teren, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here