Sergiu Iordan a plecat de la Prefectură; cine îl înlocuiește

0

Instalat pe unul dintre cele două posturi de subprefect de Teleorman la începutul acestui an, președintele USR-PLUS Teleorman, Sergiu Iodan și-a încheiat, joi, mandatul la Prefectura Teleorman.

Printr-o hotărâre de guvern, adoptată odată cu alte peste 40 de astfel de acte normative, Sergiu Iordan a fost eliberat din funcție, odată cu ceilalți prefecți și subprefecți USR-PLUS din țară.

Decizia a venit după ce s-a rupt coaliția de guvernare, odată cu ieșirea USR-PLUS din Executiv, după demiterea ministrului Justiției, Stelian Ion. Anterior demiterii prefecților și subprefecților USR-PLUS, premierul Florin Cîțu a demis și secretarii și subsecretarii de stat ai USR-PLUS.

Postul ocupat la Teleorman de Sergiu Iordan a rămas, deocamdată, liber și nu se știe, nici măcar la nivel de speculații, cine l-ar putea ocupa, în contextul în care liberalii au un congres pe 25 septembrie, în urma căruia se va cunoaște următorul președinte al PNL, iar în Parlament este deja inițiată o moțiune de cenzură, a cărei soartă este mai mult decât incertă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here