Senatorul Eugen Pîrvulescu, hotărât să pună capăt abuzurilor firmei Polaris.

0

Numărul cetățenilor nemulțumiți de serviciile Polaris crește de la o zi la alta. Cei mai mulți teleormăneni spun că societatea ce se ocupă cu gunoiul menajer nu și-a respectat obligațiile stipulate în contract. Vor doar bani, sunt mai ceva ca lipitorile, se plâng oamenii. Însă, în ultima perioadă, bătaia de joc a ajuns la un nivel greu de suportat. Cetățenilor le-a ajuns cuțitul la os și nu vor să mai închidă ochii. Reclamațiile curg de la o oră la alta și tot mai mulți cer rezilierea contractului.

În numai o săptămână, peste 100 de sesizări au ajuns și la Cabinetul parlamentar al senatorului PNL Eugen Pîrvulescu. Oamenii îi cer, ca din funcția pe care o ocupă, să facă demersurile către instituțiile statului abilitate, pentru ca lucrurile să intre pe un făgaș normal. În fapt, cetățenii spun că în contractul pe care l-au semnat cu Polaris, societatea se obligă să le pună la dispoziție recipiente de colectare, adică tomberoane. Spre exemplu, în comuna Peretu, după șase ani de zile de la semnarea contractului, nicio persoană nu a primit tomberon. Reclamații au tot fost, afirmă localnicii, dar nimeni nu i-a băgat în seamă. Promisiuni, așișderea. Acum, fiecare om duce gunoiul la poartă cu găleata sau în vase mai vechi. Mai ceva ca în epoca primitivă.

Consternat de atitudinea pe care Polaris o are în relația cu cetățenii din Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu declară că s-a întrecut măsura într-un mod umilitor. Acesta spune că se va adresa conducerii Polaris și va cere, în mod imperativ, dotarea cu recipienți de colectare a fiecărei locuințe din județ. În caz contrar, va merge până-n pînzele albe și ia în calcul depunea unei plângeri penale împotriva Polaris, dacă firma nu înțelege să-și respecte obligațiile.

„Zilele acestea, printr-o scrisoare adresată Polaris, voi încerca să-i determin să-și respecte ceea ce se stipulează în contract. Mizez pe buna credință a celor care conduc societate. Dacă nu va merge cu vorba bună, mă voi adresa Ministerului Mediului și altor instituții abilitate. Nu exlud varianta unei plângeri penale. Este inadmisibil ceea ce se întâmplă. Oamenii sunt pur și simplu batjocoriți. De ani buni, Polaris doar crește prețul pentru serviciile prestate. În schimb, nu oferă nimic. Bănuiesc că sunt protejați de anumite instituții printre care și Consiliul Județean Teleorman. Altfel nu se explică de ce vicepreședinții Cocoșilă și Piper, ultimul fiind și șeful ADI, închid ochii. Cu alte cuvinte, aceștia pare a fi părtași la ofensă”, a precizat senatorul Pîrvulescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here