Senator Eugen Pîrvulescu: “PNL rămâne fidel principiilor liberale în construirea bugetului pe anul 2022: fără taxe noi și 7% din PIB pentru investiții”

0

Partidul Național Liberal PNL rămâne fidel principiilor liberale în construirea bugetului pe anul 2022, respectiv fără taxe noi și alocarea a 7% din PIB pentru investiții, a transmis senatorul PNL Eugen Pîrvulescu.

Liderul liberalilor din Teleorman precizează că majorările de pensii și salarii anunțate pentru anul viitor sunt posibile numai pentru că guvernele liberale din ultimii doi ani au luat măsuri bune, care au susținut economia și au permis creșterea veniturilor în mod natural.

“Majorările din 2022 sunt posibile pentru că guvernările liberale, care au gestionat România în cea mai grea perioadă din ultimii 10 ani, au luat măsuri bune, care au susținut economia și au permis creșterea veniturilor în mod natural.
Cei care criticau măsurile adoptate de PNL în guvernările anterioare și-au schimbat opinia și au acum o abordare liberală, după ce au analizat situația.
Cuantumul majorărilor este, în final, cel anunțat în urmă cu câteva luni de premierul Florin Cîțu, care i-a asigurat pe români că veniturile vor crește de la 1 ianuarie 2022”,  declară președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here