Senator Eugen Pîrvulescu: “Obiectivul PNL Teleorman este câștigarea Consiliului Județean”

0

Eugen Pîrvulescu, președintele PNL Teleorman, a declarat, în cadrul unei conferințe de presă, că filiala județeană a liberalilor este dispusă la orice compromis politic, pentru a câștiga președinția Consiliului Județean Teleorman, la alegerile locale de anul acesta.

“Suntem într-o fază de așezare a alianței pe partea dreaptă, este o realitate, eu am mai spus-o opiniei publice, sunt dispus ca președinte al PNL să fac orice alianță pe partea dreaptă, fie că e vorba de ALDE, fie că e vorba de USR, de PLUS sau de PMP, astfel încât să strângem cât mai multe voturi pe partea dreaptă iar cetățenii să aibă din luna iunie un președinte de Consiliu Județean de la PNL, pentru că obiectivul PNL este câștigarea Consiliului Județean”, a declarat senatorul Pîrvulescu.

De asemena acesta a facut referire si la necesitatea alegerilor anticipate, singurul mod de a schimba actuala configurație politică din Parlamentul Romaniei.

“Mi-aș dori să explic de ce sunt necesare alegerile anticipate în România, și asta pentru că am observat zilele trecute că în mod clar PSD nu-și dorește acest lucru și, prin urmare, va boicota ziua de 24, când va fi dat votul de învestire Guvernului Orban și, ca atare, întârziind calendarul sau găsind fel și fel de motive denotă foarte clar faptul că PSD nu-și dorește anticipate. Ei nu-și doresc să meargă la români pentru un nou vot, nu-și doresc ca electoratul să-și exprime oprțiunea. La momentul acesta există în mod cert un blocaj legislativ în România, Parlamentul nu mai reprezintă voința populației, iar orice acțiune a Guvernului Orban este încurcată și, de fiecare dată, blocată de Parlamentul care este condus, încă, de PSD. De asemenea, noi credem încă în alegerile anticipate, credem că vor fi cu o săptămână sau cu maxim două săptămâni înainte de alegerile locale, nu trebuie să ne speriem de lucrul acesta pentru că este necesar să fie o configurație parlamentară așa cum își doresc cetățenii”, a explicat senatorul PNL Eugen Pîrvulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here