Senator Eugen PÎRVULESCU: „De Ziua Eroilor, le consfințim acestora tot respectul nostru pentru ceea ce au făcut pentru țara și semenii lor”

0

 

In fiecare an, Ziua Eroilor s-a sarbatorit prin activități comemorative organizate atât în țară, cat si in străinatăte, însă, în acest an, din cauza pandemiei de Covid-19 și a restricțiilor impuse de autorități, toate aceste activități s-au desfașurat cu un numar mic de participanti.

Pentru a cinsti memoria celor care s-au jertfit pentru libertatea, apărarea și întregirea neamului românesc, senatorul Eugen PÎRVULESCU a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

În această zi omagiem sacrificiul suprem al eroilor neamului, față de care ne exprimăm întreaga noastră recunoștință și le păstrăm vie amintirea.
În memoria lor, a eroilor și ostașilor români care au luptat pentru independența, suveranitatea și integritatea țării, trimitem un prinos gând, aprinzând o lumânare la monumentele comemorative ridicate în cinstea lor.
Este modul nostru de a ne exprima recunoștința față de ceea ce eroii neamului au făcut pentru generațiile viitoare.
De aceea spun, fără echivoc, că prezentul pe care îl trăim, în pace și libertate, se datorează sacrificiului suprem făcut de eroii și ostașii români care au pus mai presus de viața lor, eliberarea neamului românesc și independența țării.
Așadar, de Ziua Eroilor, le consfințim acestora tot respectul nostru pentru ceea ce au făcut pentru țara și semenii lor, fiind o lecție de demnitate și dragoste de țară pentru fiecare dintre noi.
Recunoștință și odihnă în pace eroilor neamului românesc!„, este mesajul postat de presedintele PNL Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here