Secretarul general adjunct al PNL, Cristi Barbu, sare la gâtul lui Ponta

0

Cristi Barbu, secretar general adjunct al PNL, a avut o replică acidă la adresa lui Victor Ponta dupa ce acesta l-a criticat pe Ludovic Orban. Liderul liberal subliniaza că Orban este cel care a obtinut rezultatul PNL la europarlamentare, rezultat ce a plasat partidul pe primul loc.


Atacurile lui Ponta la adresa lui Ludovic Orban au fost dur criticate de Cristi Barbu pe pagina sa de Facebook. “De două zile-ncoace gura nu-i mai tace. Celor care se miră când citesc atacurile lui Ponta la Ludovic Orban, le reîmprospătez memoria. Cine a fost singurul liberal care a votat împotriva USL-ului lui Ponta și Antonescu? Da, Ludovic Orban.

Ce îi cerea Ponta zilnic lui Antonescu, amenințându-l că nu îi mai susține candidatura la prezidențiale? Da, să îl dea afară din PNL pe Ludovic Orban. Cine a dus PNL pe primul loc?

Da, Ludovic Orban. Victoraș! Mitomane! Crezi că lumea a uitat cine ești?”, a scris.

Victor Ponta, președintele ProRomânia, l-a acuzat pe Ludovic Orban că a sabotat candidatura Ralucăi Turcan la şefia Camerei Deputaţilor. Liderul ProRomânia susţine că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă nu va trece, pentru că acelaşi Orban nu acceptă ca Rareş Bogdan să fie premier. De asemenea, Ponta susține că BEC încearcă să atribuie un mandat în plus PSD penru Bruxelles.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here