Șase bărbați din Udupu, reținuți în urma unui scandal provocat în localitate

0

Polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Gălăteni au dispus măsura reținerii față de șase bărbați din comuna Tătărăștii de Sus, cu vârste cuprinse între 30 și 52 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunii de tulburarea ordinii și liniștii publice, pe data de 4 iulie, pe raza localității de domiciliu, potrivit IPJ Teleorman.

Din cercetările efectuate de anchetatori a reieșit că, pe data de 3 iulie, în jurul orei 19:30, între mai mulți bărbați din localitatea Udupu a izbucnit un scandal, în proximitatea unei societăți comerciale, cauzat de cumpărarea unei locuințe în zonă, în altercația produsă unul dintre aceștia fiind lovit cu un obiect contondent în zona capului, ordinea și liniștea publică fiind tulburate. Bărbatul a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Fiind în continuarea cercetărilor, față de persoanele implicate în scandal a fost luată, luni, 13 iulie, măsura reținerii, acestea fiind introduse în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here