Șapte tineri, reținuți pentru furt calificat. Un vițel și 6 oi, prejudiciul recuperat de polițiștii teleormăneni

0
Polițiștii au reținut șapte bărbați, cu vârste cuprinse între 21 și 30 de ani, domiciliați în județul Teleorman, cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii au fost sesizați, pe 21 februarie, cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras un vițel și șase oi dintr-o anexă gospodărească, proprietatea unui bărbat de 61 de ani, domiciliat în comuna Bujoru.

Fiind în continuarea cercetărilor, joi, 25 februarie, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au efectuat 11 percheziții domiciliare pe raza județelor Teleorman și Giurgiu, fiind identificați prezumtivii autori ai furtului comis în noaptea de 20/21.02.2021, totodată fiind identificate mai multe ovine care fac obiectul a două dosare penale și o drujbă sustrasă de la domiciliul unui bărbat din comuna Bujoru. Animalele și drujba au fost restituite persoanelor vătămate.

Față de bărbați a fost dispusă măsura reținerii, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.
La activități au participat și luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Teleorman și jandarmi din cadrul I.J.J. Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here