Samuel Calotă, președintele ALDE Teleorman: “Ținta noastră este să fim al treilea partid pe scena politică în urma alegerilor locale”

0
oznorDL

Candidații ALDE pentru alte opt dintre localitățile din județ au fost prezentanți, în cadrul unei conferințe de presă, la care au participat președintele ALDE Samuel Calotă, candidatul pentru Primăria Alexandria, Marius Badea Rivera și candidatul pentru Primăria Videle, Lucian Militaru.

Astfel, vor candida din partea ALDE la alegerile locale Iuliana Ristea, pentru Primăria Segarcea-Vale, Marinel Stoica pentru Primăria Siliștea, Alin Mihai pentru Primăria Cosmești, Georgel Iscru pentru Primăria Furculești, Relu Bățăuș, pentru Primăria Lisa, Emil Bimbilică, pentru Primăria Drăgănești de Vede, Paraschiv Pană pentru Primăria Beuca, și Sorin Androne, pentru Primăria Botoroaga.

“Sunt oameni care au mai făcut politică, unii dintre ei, dar și oameni care sunt pentru prima dată în politică. Sunt oameni care au lucrat în administrație, în primăriile din localitățile de domiciliu, și sunt oameni care nu au lucrat în administrație, ci în mediul privat”, a spus Samuel Calotă, președintele ALDE Teleorman, despre cei opt candidați ai partidului prezentați în cadrul conferinței de presă.

Tot în cadrul conferinței de presă, președintele ALDE Teleorman a vorbit și despre obiectivul stabilit de partidul pe care îl conduce, pentru alegerile locale.

„Noi, cei din ALDE, ne-am pus și noi o țintă. Ținta noastră este să fim al treilea partid pe scena politică în urma alegerilor locale, să avem participare prin consilieri județeni în Consiliul Județean, să câștigăm un număr important de primării în județul Teleorman și să avem un număr mare de consilieri local.”, a mai spus Samuel Calotă în cadrul conferinței de presă.

“În urmă cu câteva conferințe de presă făceam o glumă și spuneam că în primele 3-4 luni ale mandatului meu de primar al Alexandriei, va trebui să fiu un pic de pompier. Într-adevăr este nevoie de mai mulți primari-pompieri. Este vorba de ulte probleme nerezolvate, unele dintre ele neîncepute, unele neterminate, altele terminate prost și trebuie să o iei de la capăt cu ele, deci vorbim de anul 2020 și este incredibil să tot vorbim despre același lucru. Este motivul pentru care și eu, și colegii mei de astăzi, dar și cei prezentați până acum am decis să intrăm în această bătălie electorală, pentru a face ceva pentru comunitate“, a spus și Marius Badea Rivera, candidatul ALDE pentru Primăria Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here