Recensământ de probă, în luna martie

0

Aproximativ 50.000 de gospodării din întreaga țară au fost selectate pentru a participa la recensământul de probă efectuat de Institutul Național de Statistică, pe parcursul lunii martie, în etapa de pregătire a Recensământului Populației și Locuințelor care va avea loc anul viitor. Recensământul de probă se adresează tuturor persoanelor din gospodăriile selectate în eșantion, indiferent de cetățenie, care au reședința pe teritoriul României.

Ținând cont că realizarea recensământului de probă se face în context pandemic, cetățenii au posibilitatea de a se autorecenza, prin completarea unui formular de preînregistrare disponibil la adresa: https://rpl.insse.ro/. După ce s-au înregistrat, cetățenii vor primi, pe adresa de mail, un link care îi va conduce spre chestionarul individual, în vederea inserării datelor solicitate de către INS.

În ceea ce privește derularea recensământului de probă, în perioada 10-16 martie 2021, persoanele cuprinse în eșantion se vor autorecenza prin completarea chestionarului online după preînregistrare; în perioada 22-31 martie 2021, cei care, din motive obiective, nu s-au putut autorecenza vor primi vizita unui recenzor pentru realizarea interviului față-în-față.

Informații privind eșantionul selectat din Municipiul Alexandria, în vederea realizării recensământului de probă, pot fi primite accesând site-ul https://teleorman.insse.ro/, se arată într-un comuicat de presă al Primăriei Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here