Protocol de colaborare între Alexandria și Turnu Măgurele, pentru gestionarea câinilor fără stăpân

0

Consilierii locali alexăndreni au la mapa de lucru, în ședința de joi, 27 mai, un proiect de hotărâre privind aprobarea Protocolului de Colaborare dintre UAT Alexandria prin Consiliul local al municipiului Alexandria și UAT Turnu Măgurele în vederea gestionării câinilor fără stăpăn.

Proiectul de act administrativ este inițiat de primarul Alexandriei, Victor Drăgușin, și are drept scop realizarea unui parteneriat între cele două instituții, pentru “gestionarea câinilor fără stăpân” la nivelul municipiului Turnu Măgurele, respectiv capturare, transport, întreținere și eutanasierea câinilor bolnavi și agresivi, identificați pe raza municipiului de la Dunăre.

Protocolul va fi pus în aplicare de S.C. Serviciul Sanitar Veterinar S.R.L. Alexandria, societate aflată în subordinea Consiliului local al municipiului Alexandria, iar prețul pe care îl va achita beneficiarul, în acest caz Primăria Turnu Măgurele, este de 304 lei, fără TVA/ cap de câine.
“Prin adresa nr. 7479/18.05.2021 Primăria municipiului Turnu Măgurele solicită încheierea unui protocol de colaborare cu Primăria municipiului Alexandria, în vederea gestionării căinilor fără stăpân, urmare a bunei colaborări cu SC Serviciul Sanitar Veterinar SRL, societate aflată în subordinea Consiliului local al municipiului Alexandria. Prezentul proiect de hotărâre are ca scop realizarea unui parteneriat între instituții pentru ”gestionarea câinilor fără stăpân” la nivelul municipiului Turnu Măgurele: capturare, transport, întreținere și eutanasierea câinilor bolnavi și agresivi, identificați pe raza municipiului Turnu Măgurele”, este notat în referatul de aprobare al proiectului de hotărâre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here