Prinse la volan fără permis de conducere

0

O femeie în vârstă de 35 de ani, din Brânceni, și o tânără în vârstă de 17 ani, din Țigănești, sunt cercetate de polițiști, după ce au fost prinse în trafic fără să dețină permis de conducere. Ambele au fost depistate de polițiști luni, 8 iunie, în cadrul unei acțiuni derulate în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere.

„La data de 8 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au acționat în vederea prevenirii și combaterii accidentelor rutiere, fiind depistată o femeie în vârstă de 35 de ani din comuna Brânceni în timp ce conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În contextul prezentat a fost depistată și o minoră în vârstă de 17 ani din comuna Țigănești, care conducea un autoturism pe raza comunei Țigănești fără a poseda permis de conducere, autoturismul fiindu-i încredințat de fratele său în vârstă de 25 de ani, cu care se afla în mașină”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman.

În cauze au fost întocmite dosare penale, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here