Primarul comunei Buzescu, Valentin Trăistaru, candidează pentru un nou mandat convins că poate continua proiectele importante pentru comunitate

0

Edilul-șef al Comunei Buzdescu, Valentin Trăistaru candidează, la alegerile locale de duminică, 27 septembrie, pentru un nou mandat de primar cu susținerea Partidului Național Liberal. Vali Trăistaru, așa cum îl cunosc oamenii, este unul dintre cei mai vechi primari ai PNL, dar și printre cei care au demonstrat că, dacă există voință, lucrurile pot funcționa, cu toate că la prima vedere pot să pară imposibile.

Localitatea Buzescu se numără printre cele în care, alături de naționalitatea română, conviețuiesc și aproape o mie de etnici romi. O reală provocare pentru orice edil să mențină relații bune între cetățenii localității, ar spune unii, însă Valentin Trăistaru spune că, desi nu este tocmai simplu, a reușit ca la Buzescu relația dintre cetățenii comunei să se bazeze pe respect reciproc.

Nu este ușor să fii primarul unei localități cu peste 4.000 de oameni, care au nevoi diferite, care au probleme diferite, și spun acest lucru pentru că undeva la aproximativ o mie de locuitori ai comunei Buzescu sunt de etnie romă, cu obiceiuri diferite de ale celorlalți, și atunci este foarte important să existe respect reciproc. Eu cred că din acest punct de vedere, de fapt, și din acest punct de vedere, m-am descurcat. Eu nu fac nicio diferenţă între cetățenii comunei şi am aceleaşi relaţii cu toți”, ne-a declarat Valentin Trăistaru.

În ceea ce privește proiectele finalizate în mandatul care se încheie peste câteva zile, primarul Valentin Trăistaru a reușit, în perioada 2014-2020, să: reabiliteze și să modernizeze școala și grădinița din localitate, să realizeze un teren sintetic de fotbal și un parc în zona centrală a localității, să achiziționeze două buldoexcavatoare, două tractoare și două microbuze, toate acestea pentru a veni în ajutorul oamenilor, să asfalteze străzile din localitate, să reconstruiască stadionul de fotbal, să reabiliteze dispensarul medical, să demareze lucrările pentru proiectul apă-canal, să instaleze în comună sistemul de monitorizare video prin montarea a 40 de camere și să modernizeze sistemul de iluminat public, prin montarea de lămpi tip LED în toată comuna.

Pentru mandatul 2020-2024, primarul comunei Buzescu, Valentin Trăistaru vine în fața alegătorilor cu alte proiecte importante pentru îmbunătățirea condițiilor de trai, și anume:

  • intabularea gratuită a terenurilor din intravilan și extravilan
  • extinderea rețelei de apă și canal în toată comuna
  • asfaltarea tuturor străzilor din localitate
  • modernizarea târgului săptămânal
  • construirea unui loc de joacă modern pentru copii
  • realizarea sistemului de alimentare cu gaze naturale
  • construirea unei baze sportive cu 150 de locuri în curtea școlii
  • construirea unui praznicar și a unei capele în curtea bisericii.

Executat de LPV MEDIA PRO la comanda PNL TELEORMAN, cod mandatar financiar 21200012

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here