Primăria Alexandria a premiat absolvenții de gimnaziu și liceu cu rezultate deosebite la examenele naționale

0

Primăria Alexandria i-a premiat, marți, 25 august, pe absolvenții de gimnaziu și liceu, care au au finalizat studiile ca șefi de promoție și care au obținut medii de cel puțin 9 la Evaluarea Națională și examenul de Bacalaureat, dar și pe absolvenții care au obținut medii de 10 la cele două examene.

În cadrul ceremoniei care s-a desfășurat în sala de ședințe a Primăriei Alexandria, Victor Drăgușin a felicitat fiecare elev în parte pentru eforturile depuse şi rezultatele vizibile la învăţătură. Alături de elevi au participat şi părinţii acestora, primarul adresându-le felicitările sale privind susţinerea acordată pe tot parcursul anilor şcolari.

Totodată, Primarul Municipiului Alexandria le-a înmânat tuturor elevilor prezenţi în cadrul acestui eveniment, diplome de excelenţă dar şi premii, care au constat în laptop-uri performante, pentru a le mulţumi pentru eforturile depuse în anii de şcoală.
„Este o premiere pe care o realizăm În fiecare an şi ne dorim, pe viitor, să avem cât mai mulţi copii din Alexandria pe care să îi premiem”, a spus Victor Drăguşin în cadrul evenimentului.

Au fost premiați zece absolvenți de gimnaziu, dintre care trei elevi de la Școala Gimnazială “Mihai Viteazul” (Vlad Rareș Cristian – 9,72, Calotă Anca Maria – 10 și Oinaru Sorina Alexandra – 10), doi absolvenți de la Școala Gimnazială “Ștefan cel Mare” (Coman Corina Cristina – 9,90, Strâmbu Alesia Maria – 10), doi elevi de la Școala Gimnazială “Alexandru Colfescu” (Bode Adelina Gabriela – 9,17 și Mihail Tunaru – 9,57), un elev de la Școala Gimnazială nr. 5 (Petreacă Ana Maria – 10) și doi elevi de la Școala Gimnazială nr.7 (Dan Bianca Gabriela – 9,70 și Ionescu Victor Mario – 9,35) și alți cinci absolvenți de liceu, dintre care unul de la Liceul Teoretic “Alexandru Ghica” (Dobrică Tedi – 9,81), doi de la Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat” (Toma Andreea Gabriela – 9,70 și Delcea Georgiana – 10), un elev de la Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza” (Ogrinja Sorina Andreea – 9,80) și un elev de la Liceul Teoretic “Constantin Noica” (Urucu Denis – 9,11).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here