PNL Teleorman s-a întărit înaintea alegerilor locale

0

PNL Teleorman aduce în echipă, cu câteva luni înaintea alegerilor, majoritatea membrilor organizației județene a PMP și aripa din ALDE care a părăsit barca lui Tăriceanu împreună cu deputatul Ică Calotă.

O ecuație din care echipa lui Eugen Pîrvulescu iese întărită și poate să-și facă calcule pentru un scor electoral bun în alegerile care bat la ușă.

Adrian Florescu primește, după venirea în PNL, un post de prim-vicepreședinte în cadrul Biroului Permanent Județean al partidului, primarul de la Mavrodin, Nicoale Stan un post de vicepreședinte, alte cinci posturi de membru în BPJ revenind foștilor membri ai PMP care s-au alăturat echipei liberale.

Și protocolul cu Ică Calotă a fost finalizat, iar acesta se alege cu un post de prim-vicepreședinte în Biroul Permanent Județean al PNL, un post de vicepreședinte pentru Cătălin Burcescu și încă 7 locuri de membri simpli. Odată cu revenirea în PNL, Ică Calotă și-a asigurat și un loc eligibil pe lista de candidaturi pentru alegerile parlamentare, mai exact pentru Camera Deputaților, în protocolul încheiat cu PNL nefiind trecută și poziția de pe listă, așa cum acesta și-a dorit.

Atât protocolul cu aripa Ică Calotă, cât și cel cu aripa Adrian Florescu au fost discutate de conducerea liberală în ședința Biroului Permanent Județean care a avut loc joi, 4 iunie. La ședință a luat parte și Adrian Florescu, potrivit unor surse din rândul liberalilor, care s-a prezentat în noua sa calitate de membru PNL.

De la ședință a lipsit însă tocmai Ică Calotă, cu toate că acesta era mult mai familiarizat cu liberalii decât ar fi putut fi Adrian Florescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here