PNL Teleorman a intrat în linie dreaptă pentru locale – Candidații stabiliți în 92 din cele 97 de localități din județ

0

Organizația județeană a PNL Teleoman are stabiliți, în prezent, candidații pentru 92 dintre cele 97 de unități administrativ-teritoriale din județ, a declarat senatorul Eugen Pîrvulescu, într-o conferință de presă ce a avut loc, joi, la sediul partidului.

De asemenea, a mai spus președintele PNL Teleorman, este pentru prima dată în cei 30 de ani de democrație când PNL depășește PSD în Teleorman.

“Este pentru prima dată în cei 30 de ani de democraţie, când, în judeţul Teleorman, PNL se află pe primul loc în opţiunile cetăţenilor. Ultima cercetare sociologică arată că PNL are 48% iar PSD doar 43%. Iar situaţia se schimbă de la o zi la alta, deoarece PNL este pe un trend ascendent. Asta înseamnă că cetăţenii au înţeles că ne-am îndreptat într-o direcţie greşită, sub conducerea PSD. Creşterea se datorează, în primul rând, măsurilor benefice adoptate de către Guvernul Orban, în special cele referitoare la susţinerea mediului de afaceri pe perioada pandemiei. Faptul că noi, liberalii, suntem astăzi pe primul este şi datorită primarilor ce au ales să ni se alăture în viitoare campanii electorale”, a spus președintele PNL Teleorman.

Totodată, a mai declarat Eugen Pîrvulescu, sunt avansate negocierile cu încă 7-8 primari PSD, care vor veni în rândurile liberalilor teleormăneni și vor candida din partea PNL la alegerile locale. În ultima perioadă, 11 dintre edilii PSD s-au alăturat liberalilor din județ.

Prezent la conferința de presă, Cristi Barbu, secretarul general adjunct al Guvernului a vorbit despre investițiile derulate în Teleorman, respectiv despre reabilitarea drumurilor de importanță majoră pentru teleormăneni, precum și investițiile din sistemul de sănătate.

„Așa cum vă spuneam acum două săptămâni, am început deja reabilitarea DN51 Izvoarele-Zimnicea, suntem pe ultima sută de metri la acel drum, din discuțiile avute cu conducerea DRDP București, pe 6 august ar trebui să fie finalizat cu tot cu marcaje. După terminarea acestuia, vom începe, undeva după 20 august, așteptatul drum Alexandria-București, o jumătate de bandă în stânga, o jumătate de bandă în dreapta, luni deja se vor depune la Consiliul Județean toate actele necesare obținerii autorizației. Următorul drum benefic tot locuitorilor județului Teleorman este Alexandria-Turnu Măgurele, pentru care reabilitarea se va începe undeva dupa 15-20 septembrie”, a spus Cristi Barbu, în conferința de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here