PER TELEORMAN prezintă programul electoral „Contractul pentru Teleorman”

0

De prea mult timp Teleormanul se afunda din ce in ce mai mult in bezna nepasarii si incompetentei autoritatilor publice locale si centrale. Iata de ce viata teleormanenilor se degradeaza constant, impinsi fiind spre limita umilintei si a saraciei, iar frica a devenit a doua natura a lor.

Devenit paria intregii natii, cu sefi de partid si autoritati locale mediatizate printre campionii incompetentei si ai dosarelor de coruptie, teleormanenii se simt straini si marginalizati in propria lor tara, aratati cu degetul ca doar ei sunt „astia de la Dragnea din judet”.

STOP! RESTART!

Teleormanul este si judetul lui Marin Preda, Zaharia Stancu, Gala Galaction, Liviu Vasilica, este si judetul celor multi, cu suflet mare, curati in gand si drepti in fapta, care stiu sa isi faca din viata lor un taram al demnitatii, credintei si bucuriei. Insa, increderea oamenilor este ciuruita, caci de prea multe ori speranta din urna de vot le-a fost furata si calcata in picioare.

Dar nu este totul pierdut!

Relansarea economica, sociala si culturala a judetului Teleorman in toate sectoarele de activitate, ridicarea nivelui de trai al teleormanenilor, protectia si siguranta cetatenilor judetului sunt doar cateva dintre obiectivele pe care candidatul PER la presedintia Consiliului Judetean, Teodor Nitulescu, le propune pentru imbunatatirea si prosperitatea vietii cetatenilor din Teleorman.

In tine, drag cetatean al judetului astuia napastuit sta puterea alegerii si alegerea puterii! Gandeste singur!

Alege singur!

Fii responsabil si impacat cu alegerea ta!

Alege-ti viata!

Daca este ceea ce ai nevoie pentru tine, pentru parintii si copiii tai, te asteptam sa semnam impreuna CONTRACTUL PENTRU TELEORMAN, pentru a reconstrui, impreuna, din temelii judetul in care si tu locuiesti.

27 septembrie este sansa Teleormanului!

Alege cu demnitate! Alege-ti viata!

Executat de LPV MEDIA PRO SRL, la comanda PER TELEORMAN, CUI mandatar financiar 21200195

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here