Parteneriat între Centrul de Transfuzie Sanguină Teleorman și autoritățile locale pentru promovarea donării de sânge și plasmă

0

Reprezentanții Centrului de Transfuzie Sanguină Teleorman, ai Consiliului Județean Teleorman, Inspectoratului Școlar Județean și Primăriei Alexandria au luat parte, joi, la evenimentul de inaugurare a panourilor destinate promovării donării de sange și plasmă din cadrul campaniei naționale “Aventurile familiei Strop”.

“Fiecare picătură de sânge contează! Împreună cu picăturile de sânge donate putem salva o Viață! Dăruiește speranță și aprinde un vis, dă o șansă celor care au nevoie urgentă de sânge și plasmă să-și continue Viața, să-și împlinească visele! (…) Lipsa de sânge și plasmă este acută pentru spitalele din județ și din întreaga țară. Contextul actual este unul fără precedent. Acest lucru ne face responsabili pe fiecare, la nivel individual. Este nevoie stringentă de donatori de sânge în această perioadă mai mult decât oricând. Suntem unici, dar sângele nostru nu este, poate fi donat. Printr-un gest simplu, la îndemâna noastră, fiecare donator poate oferi o șansă unică la viață celor pentru care disponibilitatea sângelui compatibil face diferența dintre viață și moarte, picătură cu picătură”, a spus, în cadrul evenimentului, președintele Consiliului Județean, Adrian Gâdea.

Unul dintre obiectivele campaniei nationale de constientizare a nevoii permanente de sange si plasma „Aventurile familiei Strop” este consolidarea relatiei dintre Centrele de Transfuzie Sanguine si autoritatile locale cu scopul cresterii numarului donatorilor de sange si fidelizarea acestora.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here