Ordin de protecție emis de polițiști pe numele unui bărbat din Smârdioasa care și-a amenințat și agresat soția

0

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie și amenințare pe numele unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitatea Smârdioasa, care și-ar fi agresat și amenințat soția. Pe numele acestuia a fost emis și un ordin de protecție provizoriu, iar la finalizarea cercetărilor urmează să fie propusă o soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Zimnicea, potrivit IPJ Teleorman.

Conflictul între cei doi soți a avut loc luni, 29 iunie, când polițiștii au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 de către o femeie în vârstă de 35 de ani, din Smârdioasa, cu privire la faptul că a fost agresată și amenințată de către soț, un bărbat în vârstă de 39 de ani.
Potrivit primelor date, se pare că, în timp ce sa aflau la domiciliul comun, pe fondul consumului de alcool și al discuțiilor contradictorii, bărbatul și-ar fi lovit soția cu pumnul în zona feței și ar fi amenințat-o, femeia necesitând îngrijiri medicale, sens în care a fost transportată la spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here