Orașul Videle are viceprimar, după ce liberalul Valentin Popescu a fost ales cu unanimitate de voturi să ocupe funcția

0

La patru luni de la alegerile locale, orașul Videle are, începând de marți, viceprimar, după ce consilierii locali au votat, surpriză, propunerea PNL pentru ocuparea funcției, în prezența senatorilor Eugen Pîrvulescu și Dănuț Cristescu, care au luat parte la ședința de Consiliu Local.

Va ocupa, așadar, postul de viceprimar consilierul liberal Valentin Popescu, un cunoscut al social-democraților, în mijlocul cărora s-a aflat până la alegerile locale din 2016, când a trecut la ALDE, partid care l-a susținut pentru a candida la Primărie. Norocul n-a fost, atunci, de partea sa, însă i-a surâs acum, când PNL l-a susținut pentru funcția de viceprimar.

Și foștii colegi l-au susținut pe Valentin Popescu, liberalul fiind ales cu 17 voturi “pentru” din totalul de 17 valabil exprimate.
Negocierile nu au fost unele ușoare, spun voci din toate cele trei tabere din Consiliul Local Videle, fiecare partid dorindu-și funcția.

Despre alegerea viceprimarului de la Videle, senatorul Eugen Pîrvulescu spune că
“forțele de drepta s-au unit”, că “încă o dată s-a demonstrat că în Teleorman, în fața forțelor politice unite de dreapta, PSD nu mai are sorți de izbândă” și că “alegerea consilierului local Valentin Popescu, în funcția de viceprimar, este un real câștig, știut fiind faptul că interesul comun al forțelor politice de dreapta este modernizarea și dezvoltarea urbei videlene, prin atragerea de fonduri pentru investiții în infrastructură”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here