Opt unițăți școlare din Teleorman, înscrise în proiectul ECO JUNIOR 2017

0

Anul acesta, 591 de instituții de învățământ din România vor participa la proiectul ECO JUNIOR 2017, în care aproximativ 3000 de cadre didactice, împreună cu voluntarii Asociației Drumeții Montane, vor organiza acțiuni de promovare a mediului înconjurător și a unui stil de viață sănătos în rândul copiilor.

Copiii implicați în Eco Junior 2017 vor participa, pe echipe, la activități specifice, în funcție de vârsta lor, și vor învăța lucrul în echipă, să se sprijine unul pe altul, să socializeze și să dobândească abilități caracteristice. Proiectul Eco Junior este organizat, ca în fiecare an, de voluntari.

Opt unități școlare din județul Teleorman s-au înscris în proiect, este vorbe de Grădinițele cu program prelungit nr. 6 și 7 din Alexandria, Grădinița cu program normal din Mavrodin, Școla Gimnazială ”Mirceal cel Bătrân” – Turnu Măgurele, Școla Gimnazială Drăgănești de Vede, Școala Gimnazială ”Zaharia Stancu” Roșiorii de Vede, Școala Gimnazială din Peretu, Școlile Gimnaziale din Drăcșănei, Bogdana și Vedea sau Colegiul Tehnic ”A. Saligny”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here