Oamenii legii au descins la Poeni, într-un dosar de contrabandă cu țigări

0

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Teleorman, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle, au efectuat joi, 16 iulie, două percheziții domiciliare pe raza municipiului București și comunei Poeni, județul Teleorman.

Potrivit IPJ Teleorman, au fost vizate domiciliile unor persoane cercetate într-un dosar penal având ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată, totodată fiind pus în aplicare un mandat de aducere, emis pe numele unui bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul București, care a fost condus la audieri.

Din cercetări a reieșit că, în perioada iunie – iulie 2020, bărbatul ar fi colectat, depozitat, transportat și comercializat țigarete, diverse mărci, provenind din contrabandă.
În urma perchezițiilor domiciliare efectuate, polițiștii au identificat și indisponibilizat peste 34.000 de țigarete, bani și telefoane mobile care fac obiectul cauzei, față de bărbatul condus la audieri fiind dispusă măsura reținerii.

Ulterior, Judecătoria Videle a admis arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile, și a dispus instituirea sechestrului asigurator asupra sumelor de bani ridicate în urma perchezițiilor.

Activitățile au beneficiat de suport tehnic din partea Serviciului pentru Operațiuni Speciale Teleorman.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here