Numărul cazurilor de COVID-19 a ajuns la 150 în Teleorman

0

22.415 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus) au fost confirmate, pe teritoriul țării, de la deputul epidemiei de coronavirus și până în prezent, conform informării Grupului de Comunicare Strategică.

În Teleorman, bilanțul infectărilor a ajuns la 150 până marți, 16 iunie, în ultimele 24 de ore fiind confirmat un cazu nou de îmbolnăvire.

La nivel național, de la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 250 de noi cazuri de îmbolnăvire.
Dintre persoanele confirmate pozitiv, 16.071 au fost declarate vindecate și externate.

De asemenea, până în prezent, 1.437 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat, între acestea și 11 din județul Teleorman.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 1.407 persoane. Alte 86.122 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

La nivelul județului Teleorman, sunt monitorizate în prezent, conform raportării Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, 2.083 de persoane aflate în izolare la domiciliu și 20 de persoane aflate în carantină instituționalizată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here