Nitulescu, intre barfe si adevar

0

Fara doar sau poate, cel mai puternic personaj politic al Teleormanului este, de departe, Nitulescu Teodor. Sunt oameni care il iubesc si il urmeaza neconditionat, tot asa cum sunt altii pentru care ramane un politician controversat, orice ar spune si orice ar face.

Pentru unii este omul care nu face casa buna cu profitorii si ii demasca pe corupti trambitand adevarul, pentru altii este si astazi prietenul si camaradul lui Dragnea, aflat intr-o continua cardasie cu condamantul de la Rahova. Adevarul? Doar cine nu vrea nu-l afla! Este insa, unanim acceptata inteligenta sclipitoare, forta interioara, spirutul combatant, de neinvins, talentul oratoric greu de egalat si, evident, talentul incontestabil de excelent administrator.

Iar pentru cine mai are inca vreun dubiu in acest sens si are macar putin respect pentru sinesi sa nu improaste cu noroi aruncand acuze nefondate, intentionate si neprobate, este suficient sa-si arunce o privire catre Alexandria lui ’96 – 2004. De fapt, catre Alexandria de astazi, caci cu exceptia unor floricele de pe marginea trotuarului primariei si unele demolari si remodelari, Alexandria de astazi este Alexandria lui 2004!!!

Cat despre Teleorman, discutia e sterila, deja stim cu totii ca mergem cu pasi mari si siguri catre preistoric. Si nu, prefect nu inseamna sa sdministrezi judetul. Acesta este rolul presedintelui de Consiliu Judetean, iar Nitulescu nu a indeplinit acest rol pana acum. Pentru ca daca ar fi facut-o, cu siguranta astazi nu am mai fi fost de rasul tarii! Marturie sunt propriile sale realizari.

Pentru ca dincolo de toate si sub presiunea haituirilor politice continue, Nitulescu Teodor a reusit nu doar sa nu se lase infrant, ci chiar sa construiasca pentru el si, implicit, pentru teleormaneni, aducand in juru-i un strop de speranta si lumina in atata intuneric si nepasare. In video este doar un exemplu!

La comanda PER Teleorman, CUI mandatar financiar 21200195

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here