Nicoleta Voicu, noul subprefect de Teleorman, a depus jurământul

0

Vineri, în sala mare de ședințe a Palatului Adminitrativ, în prezența secretarului general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, și a prefectului județului, Liviu Diumitrașcu, noul subprefect de Teleorman, Nicoleta Voicu a depus jurământul.

“Sunt bucuros că sunt astăzi aici, acasă în Teleorman, în calitate de reprezentant al Guvernului, un guvern care lucrează în folosul oamenilor, care a gestionat eficient criza generată de coronavirus și a conceput „Reclădim România” – un program de investiții și de susținere a dezvoltării economice a țării.
Vrem să investim în modernizarea infrastructurii de transport, pentru a creşte competitivitatea companiilor, pentru a creşte atractivitatea României pentru investiţii care generează locuri de muncă, dezvoltare şi venituri la bugetul de stat.
Ieri, în ședința de guvern, pe lângă o serie de acte normative privind implementarea programului de invertiții și relansare economică, a fost adoptată și hotărârea privind exercitarea funcției publice de subprefect al județului Teleorman de către doamna Voicu Nicoleta-Marilena. Doamnă Voicu, astăzi preluați o funcție cu multe provocări și vă cer să faceți echipă cu domnul prefect pentru a pune în practică atât programul de guvernare, cât și toate proiectele implementate pentru că este important ca oamenii să simtă că Guvernul României lucrează în interesul lor, nu a grupurilor de interese așa cum au făcut alte guvernări. Vă cer să vă implicați, să aveți o bună colaborare cu celelalte instituții, cu edilii și cu unitățile administrativ teritoriale din județ. Eu vă asigur de tot sprijinul meu, al Premierului Orban și al colegilor mei”, a spus Cristi Barbu, înaintea depunerii jurământului de către noul subprefect al județului.

Noul subprefect de Teleorman, Nicoleta Voicu, a ținut să mulțumească Guvernului pentru încrederea acordată și i-a asigurat pe cei preceznți că își va îndeplini cu responsabilitate atribuțiile.

“Mulțumesc Guvernului pentru încrederea acordată și celor care m-au susținut pentru a ocupa această funcție cu atât de multe responsabilități. Împreună cu domnul prefect și cu întreg colectivul instituției suntem deja o echipă care funcționează în beneficiul tuturor cetățenilor din județ. Suntem un real sprijin pentru toate autoritățile locale și îî ajutăm în toate demersurile lor pentru a face un
trai mai bun cetățenilor acestui județ. Îmi voi îndeplini atribuțiile cu responsabilitate și profesionalism și voi aplica întreaga mea experiență pentru soluționarea tuturor problemelor cu care mă voi confrunta”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here